Koliko % je uzeo neznam ali je uzeo najbilju uljaru u bivšoj velikoj državi, mirotin je doveo u,, loše,, stanje. ima dobre predradnike i radnike u proizvodnji. Ljusku kao grejanje i za proizvodnju i i i mnogo toga pozitivnog...
Gospodin upravo zatvara ribnjak sa tradicijom,hotel Sibilu....Samim tim ce i Carska bara,prirodni rezervat otici u zaborav....Nestaje tradicija i mi sa njom,samo toga nismo svesni....Kada se osvestimo posle ovog kljukanja koronom i ostalim rijalitijima bice kasno!!!!!
Nisu nam dobri naši koji su se obogatili preko noći, a ni tuđi koji dođu na par godina da iskoriste beneficije dobijene od države.To su jedine opcije koje imamo na raspolaganju i nisu povoljne.Ipak, možda je manje zlo da budu naši, kakvi god da su, pošto strani odoše i neće se vraćati.Razumem i one koji podržavaju drugu opciju, koja je OK na kratke staze.
Mirotin Grupa iako je bila privatno preduzeće, nalazi se u totalnom haosu. Nešto nalik na javno preduzeće, zapošljavanje rodbine, loši prinosi, šefovi željni novca a ne lideri. Bar će sad biti sređeno.
Ako proda but, kako napravi ćevape? Ako proda ćevape, kako napravi pljeskavicu? Ako proda pljeskavicu , kako napravi kobasicu! Ovako mali Milutin zamišlja posao, pa je i propao u svom. Pa mu ostaje da pametuje pod lažnim imenima !
Svaka čast Petru Matijeviću, od sveg srca neka mu je sretno!
Rad, red, disciplina.
Došao je iz velikog grada, izbegao, doneo znanje, odlučnost, šmek, mangupluk... i uspeo. Mi i treba da smo zadovoljni što imamo takve ljude a ne da budemo zavidni i ljubomorni. Svi mi imamo istu priliku, neko je vidi a neko ne... he,he,he,he,
;-)
svakim danom se Vojvodjanima otima imovina i sve smo siromašniji. kada Vam ostane par hiljada dinara u novčaniku do 1. i pročitate ovu vest možete samo da zaplačete.
Nikad neću zaboraviti negde u prvoj polovini '90-ih
na banalno pitanje komšije (inače preh. tehn.) gde ću rekoh odoh do Futoške i "Matijevića",
on mi reče
"Aha, samo pazi, on but posle tri dana pretvara u ćevape, pa za dva dana ćevape u pljeskavice, a sve te to sačeka u kobasici koju ćeš kupiti u februaru."
Od tad se plašim i "Matijevića" i komše... :) a i ne čudim se Petru da je stvorio imperiju.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Matijević kupio Mirotin grupu koja poseduje fabriku ulja "Banat", ribnjak "Ečku"...
Autor: Beta
Novi Sad
•24.08.2021.
•22:05 > 22:41
Komentari 18
batopop@gmail.com
Ribar
Voja
Nikola
Mladen
Laloš
Rad, red, disciplina.
Došao je iz velikog grada, izbegao, doneo znanje, odlučnost, šmek, mangupluk... i uspeo. Mi i treba da smo zadovoljni što imamo takve ljude a ne da budemo zavidni i ljubomorni. Svi mi imamo istu priliku, neko je vidi a neko ne... he,he,he,he,
;-)
Куп је битан
Bojan
Mile rent-a mozak
Vojvodjanin
Koba
Krke Oke
Lemi
@Seka
Poznajem par ljudi koji rade u Matijeviću, plate nisu bajne ali nisu ni minimalac.
Sibila
Svaka čast , agrar je jedino konkurentno što imamo!
D
Milutin
Nikad neću zaboraviti negde u prvoj polovini '90-ih
na banalno pitanje komšije (inače preh. tehn.) gde ću rekoh odoh do Futoške i "Matijevića",
on mi reče
"Aha, samo pazi, on but posle tri dana pretvara u ćevape, pa za dva dana ćevape u pljeskavice, a sve te to sačeka u kobasici koju ćeš kupiti u februaru."
Od tad se plašim i "Matijevića" i komše... :) a i ne čudim se Petru da je stvorio imperiju.
Seka
A svojim radnicima placaju minimalac.
Katastrofaaa !!!
Maja
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H